Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Réteslisztből milyen a nokedli...

Réteslisztből milyen a nokedli? Vagy fele sima, fele réteslisztből? Szeretnék egy igazi jót csinálni a kedvesemnek.

Figyelt kérdés
jan. 16. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem jobb az állaga rétesliszttel, mint sima liszttel.
jan. 16. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én felesbe szoktam (félfogós) és egy pici olajat is teszek hozzá. Hibátlan!
jan. 16. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló, az olajnak mi a szerepe? Még nem hallottam, de teszek bele, ha javít.
jan. 16. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyrészről egyesnek van igaza, de másrészről sokkal jobb réteslisztet vagy durumlisztet barnával összekeverni. Két fehér liszt összekeverésének nincs értelme és "nem egészséges".
jan. 16. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Felesbe jó és picit tovább kell főzni.

Csak rétes liszttel kemény lesz.

jan. 17. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!