Vettem a sparban akciós egész kacsát, de hogy süssem meg finomra?
akkor neked szerencséd volt, mert mire én odaértem arra már elvitték az összeset :(
én így szoktam:
só, bors, morzsolt majoranna, állni hagyom egy fél napot, de egy napot is lehet, aztán bele a sütőzacskóba, pár gerezd fokhagyma, 2 vöröshagyma még egészben belekerül a zacskóba, aztán be a sütőbe, kb 40 perc alatt megsül, finom omlós lesz. majd levágod a zacskót róla, kicsit lepiríod, párolt káposzta és krumpli hozzá, egyszerű és fnom :)
beáztatott római tálban sütve is nagyon finom.én is majorannával fűszerezem, jól besózom, körberakom almával, vagy birsalmával,pár gerezd fokhagymával egy kevés zsírt teszek alá, a többit majd maga adja.lefedve egy jó órát, majd fedő nélkül pirulásig sütöm.
üdv.
Minden válasz fölpontozva, de elfelejtettem megköszönni. Ha ennyire hiányzik ismeretlentől egy köszi, nagy bajod lehet. Ha nem válaszolsz szívesen, ne válaszolj.
Köszi, Kedves Válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!