Meg eszitek a másnapos rántott húst?
Többiek megeszik, én nem mindig, sokszor még frissen sem. Alapból nem vagyok húsos. Párom megutáltatta velem, állandóan húst hússal enne én meg szeretem az egyszerű sült krumplit is majonézzel vagy a rizibizit csak úgy magában egy pohár tejjel vagy kakaóval.
Most tuti 0%-os leszek, de most micsináljak?
Megmondhatod anyukának, hogy ez nem főzési szokás, hanem táplálkozási szokás.
Egyébként pedig még akkor is megettük a másnapos főtt, sült, rántott husikat, amikor a hűtőszekrényt még ki sem találták, hanem minden maradékot meg még a forralt tejet is az ásott kútba leengedve tároltuk el.
És téged ne kritizáljon, mert ha úgy tennél, ahogyan azt ő most mondja, akkor meg az lenne a baja, hogy felelőtlenül dobáljátok ki a kaját, pazarlóak vagytok, és ezért fogjátok vinni az életben semmire, stb. stb.
Mindig lehet valami hibát találni a menyben, ha az anyós azt akar találni. Nyugodtan megmondhatod neki ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!