Az ovónöt hogy lehet pörkölt tortában ábrázolni?
Figyelt kérdés
Anyunak közeleg a Szülinapja és egy pörkölt tortával akarjuk meglepni, de nincs ötletem hogy az ovónőt hogy lehet ábrázolni pörkölt tortában???2012. nov. 11. 12:53
1/6 anonim válasza:
Én nem értem,mit beszélsz...Pörkölt mogyorós,vagy ilyesmi,grillázsos,vagy húsból,mint a pite???
2/6 anonim válasza:
Grillázsos az, nem pörkölt :D
Fényképes tortát bármelyik cukrászdában csinálnak nektek.
3/6 anonim válasza:
Én sem értem, miből is lenne a torta, de itt nem a tortához kéred a segítséget, hanem a díszhez? Akkor marcipánból lehet formázni fehér köpenyes női figurát. A cukrászdában megmondják, ők honnan szállíttatják, mert nem láttam még óvónő figurát, bár láttam már pár darabot a vásárlásaim során.
4/6 anonim válasza:
Ha meg a tortára akarsz ostyát csináltatni, a vaterán találsz mestert, akinek elküldesz e-mailben egy fényképet anyukádról, ő meg elküldi a fotós ostyát, az anyagokat, a leírást, hogy kasírozhatjátok rá a tortára.
6/6 anonim válasza:
Valóban jó lenne tudni milyen is az a pörkölttorta.és, hát az óvónő sem egy mindennapi figura, már bocs, hogy
esetleg lehetne készen kapni, valamilyen alapanyagból.
esetleg hobbyboltban , vagy partykellék boltban nézz körül, ott egészen meglepő dolgok is kaphatók.
De, ha sós, pl palacsintás, pörkölttel rakott tortaszerűség, annak tetejére el tudnám képzelni kalácstésztából megformázott női alakot, aki egy kisgyermeket átölel. vagy sóslinzerből, vagy bármilyen
formázható, ehető tésztából. kicsit babrálós, de a cél szentesíti az eszközt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!