Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ebbe a receptbe, mikor a gersli?

Ebbe a receptbe, mikor a gersli?

Figyelt kérdés

Nem fog hülyére főni a többi alapanyag mire a gersli megpuhul?


Három gerezd fokhagymát és egy fej vöröshagymát felszeletelünk. Egy szál kolbászt karikára vágunk és serpenyőben megpirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, borsozzuk, belekeverjük a felszeletelt hagymát. Majd egy másik serpenyőben átrakjuk a megpirult kolbászt, hagymát, fokhagymát és a kolbászból kisült zsírhoz adjuk a 15dkg főtt gerslit. Apróra vágjuk a 4 szál zeller szálat, egy kaliforniai paprikát, két szál új hagymát, két darab chilit és hozzáadjuk a kolbászhoz. Összekeverjük és hozzáadjuk az árpagyöngyöt és az apróra szeletelt két csokor petrezselyem zöldet és ízlés szerint sózzuk.


2012. okt. 30. 13:07
 1/4 A kérdező kommentje:
Jav: Ebbe a receptbe, mikorra puhul meg a gersli?
2012. okt. 30. 13:08
 2/4 anonim ***** válasza:
A recept 15 dkg FÖTT gerslit ir - elöször fözd meg sós vizben.
2012. okt. 30. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A gerslit nem árt áztatni egy éjszakát, legalábbis én még nem próbáltam áztatás nélkül főzni. Biztosan megfő úgy is, csak jóval tovább tart. Egy éjszaka áztatás után kb. félóra alatt fő meg.
2012. okt. 30. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Azt az eget!

Ennyire vak nem lehetek...

Bocsi, és köszönöm! :)

2012. okt. 30. 13:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!