Miből mennyi kell ebbe a receptbe?
múltkor olvastam egy receptet,tudna valaki segíteni a mennyiségekben? Hagymát megdinsztelen zsíron, bele a husi, fehéredésig kevergetem, teszek rá egy kis delikátot, kicsi vizet és addig párolom amig elfő a viz... kb.15 perc aztán rányomok globus kechupot, annyit hogy szószos legyen, néha teszek rá pirospaprikát, csak a színe miatt és összekeverem a tésztával.
kb mennyi hagyma,tészta,ketchup elegendő 75 dkg húshoz?
két közepes hagymát dinsztelj meg,amit szinte pépesre főzzél egy kevés vízzel. süsd vissza zsírjára, ekkor rá a hús, kis só és fehéredésig kevergetni. utána fedő alatt hagyni, hogy saját levében párolódjon. ha félpuha akkor tegyél rá pirospaprikát, ( fűszereket amit szeretsz )
nem tudom mit akarsz belőle, ha kecsaposat, akkor kb 1,-1,5 decit tegyél bele, és persze a fűszerek se pörköltnek valól legyenek, hanem pl oreganó, bazsalikom.
ebben a kecsapos szaftban fejezd be, ha kell még pótolhatod, hogy elég szószos legyen. látni fogod, hogy milyen, kell-e még hozzá kecsap.
fél kiló bármilyen tészta a zacskón lévő leírás szerint elkészítve jó hozza.(csavart, penne, kagyló stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!