Ebbe az ételbe a rízst főtten, vagy úgy nyersen, ahogy kiveszem a zacskóból kell beletenni? Gyors segítség kéne
2012. márc. 3. 18:50
1/4 anonim válasza:
nyersen kell beletenni, de folyamatosan ott kell állni mellette, hogy tökéletes rizottó legyen.kövesd a receptet..
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:)
2012. márc. 3. 19:11
3/4 anonim válasza:
Természetesen nyersen. Az alaplé azért kell, mert abban fog megfőni. Fontos, hogy kanalanként, lassan kell beletenni az alaplevet, míg megfő a rizs. Amikor beszívta/elfőtte az előző adagot, akkor kell beletenni a következőt. A jó rizottó soha nem száraz, inkább főzelék szerű állaga van.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,megcsináltam,az alja kicsit leégett,de a többi részével nincs baj szerintem,bár a családnak nem ízlik..
2012. márc. 4. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!