Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a kenyér belseje nem sül...

Ha a kenyér belseje nem sül meg, a külseje meg nagyon kemény (sütő), akkor hogy állítsam át a hőfokot?

Figyelt kérdés
illetve a sütési időt? jelenleg 35 percig sütöm magas hőfokon, alul egy fazék vízzel. mit kellene változtatni?
2012. okt. 29. 12:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Alsó felső sütésre állitani a sütöt és közepes hőfokon sütni..

Takard le alufoliával vagy sütő papirral igy nem ég tovább a héja..

2012. okt. 29. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!