Miért tocsog az olajtól a bundás kenyér? Hogyan kell elkészíteni, hogy ne legyen olajos a belseje?
Figyelt kérdés
2009. márc. 3. 18:45
2/4 anonim válasza:
sztem ne szeld vékonyra és amikor megsütöd, akkor tedd rá szalvétára és a tetejére is tegyél szalávétát-bár ez csak a tetejéről szívja be az olajat :S
3/4 anonim válasza:
Nagyon forro olajba dobd bele, es ugy susd ki. Lehet hogy az olaj nem volt meg eleg meleg, azert szivta fel az olajat.
4/4 anonim válasza:
Én toast kenyérböl csinálom és isteni ugy.Kevés zsiron sütöm ki teflonba és jo forro legyen jah én a tojásba keverek bele tejet ugy még finibb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!