Liba combot, hogyan süssem, hogy omlos legyen és ne száradjon ki?
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 11:12
1/3 anonim válasza:
A megmosott és tolltól tokoktól megtisztított combokat aaposan besózod és forró zsírban átpirítod őket /mindkét oldalát/. Ezután már mehet a sütőbe egy zománcos tepsibe. Jócskán öntsd fel vízzel és tegyél rá alufóliát. Legalább két-két-és fél órát kell párolnod így. Ha megpuhult, leveszed a fóliát és pirosra, ropogósra sütöd. /két nappal ezelőtt készítettem a saját részünkre/
2/3 anonim válasza:
Mi nagy lábasban liba/kacsazsírban sütjük-pároljuk fedő alatt, valóban legalább 2 órán át,a besózott libahúst. ha teljesen puha zsírjára sütjük, áttesszük tepsibe, zsírral alatta, és szép piros-ropogósra sütjük.
könnyebb ügyelni rá fönt a gázon, mint a sütőben. a sütő csak a végkifejlet, régen kemencébe, vagy a sparheltbe tették eleink.
omlós, nem száraz, de mégis ropogós.
3/3 anonim válasza:
** persze a sütés-párolás folyamatosan vízzel történik, de mindig apránként adagolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!