Miért pontozzák itt le az embert, ha máshogy készíti ugyanazt az ételt, mint a lepontozó?
Ha ,csak most vetted észre, szerencsésnek mondhatod magad.Itt olyan rosszindulatú válaszolók is vannak, akik csak a pontszerzésre hajtanak, és hogy ha kiteszed a lelked, akkor is lepontoznak a sárgaföldig.
Sőt vitáznak is, megszegve az oldal szabályait, a saját, vélt, igazuk mellett... képesek lealázni a másik válaszololót, bevetve minden fortélyt, nyünyörgést, kéretlen közvetlenkedést is.
Kedves első: Én is ezt akartam írni, de utána meggondoltam magam, mert nem akartam, hogy jöjjön néhány rosszindulatoskodó válasz, hogy "lehet ahány ház, annyi szokás, de nem biztos, hogy minden háznál tudnak főzni".
Kedves második! Sajnos igen, ha az ember jóindulatúan is próbál segíteni, más beleköthet, hogy nem úgy van. Sajnos én már élőben is jártam így. :(
Hármas válaszadó: A terhességmegszakítás más tészta.
Hát ez az!
Ma már ismét kiakadtam ezen, én is gondolkodtam, hogy felteszem ezt kérdésként. No de minek!
Az a baj, hogy vannak 2-3-an, akik összefognak, kiszúrnak maguknak 1-1 válaszolót (lehet, hogy téged is Kedves Kérdező, én úgy érzem, hogy engem is), és akárhol, akármilyen témában írok választ, a mai napon még csak csupa 0 %-os voltam.
Tegnap ezt még nem vettem észre, viszont mikor ma reggel megnéztem a toplistámat, láss csodát: minden témakörben lefelé mentek a pontjaim, minden témakörben piros voltam. Egy valahol véletlenül nem talált rám a lepontozó!
Szóval szerintem itt nemcsak arról van szó, hogy valaki szórakozik, hanem hogy valaki módszeresen csinálja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!