Jelentkezek egy főzőversenyre ahol csak hidegtál ételt lehet készíteni. Nem az íze a lény az is de az nem annyira hanem a minőségét díszítést és a tálalást pontozzák. Szépnek kell lennie. Szerintetek jó leszek?
Honnan tudjam? Nem ismerlek, hogy meg tudjam mondani, mennyire vagy ügyes. Talán ha megmondanád, hogy mit akarsz készíteni meg hogyan akarod elrendezni, akkor azért talán tudnék valamit mondani, hogy jónak tűnik-e, de így?
Minden esetre hajrá és sok sikert.
Javaslom, hogy a google-be írd be: hidegtálak...és nézd végig a feljövő képeket. Látni fogod, mi lehet (lesz) az elvárás.
Üdv!
Szia!
A harmónia nagyon fontos az ételek tálalásakor!Ízben,illatban,színben passzolnia kell az elemeknek!Pláne gyönyörű hidegtálak esetében.
Egy nagyon egyszerű példa: én nem díszítenék kőrözöttet mandarinkarikával,akármilyen jól is néz ki!
Tehát nem értek veled egyet mikor úgy vélekedsz, hogy az íz nem fontos,csak a külalak!Azokkal sem akiknek ez nem feltétel ,egy komoly(?) főzőversenyen!
Hiszen az ételt megesszük(!!!),nem csak csodáljuk a szépségét!:)
Jó indulattal üzenem Neked,ha erre nem figyelsz,nálam megbuksz!:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!