Miért pontozzák le az embereket, csakmert megírják az igazságot/álláspontjukat stb?
Figyelt kérdés
pl olyan kérdéseknél, hogy "hogy nézek ki 10es skálá" és z illető mondjuk 3 pontot ad, az már 0%-ban hasznos. vagy ami még jobb és logikátlan "szerintetek melyik néz ki jobban: ez a cipő vagy az a cipő" és "ez" a cipő néz ki jól és 0%-ban hasznos -.- ez most mire jó?... ti is szoktatok lepontozni?2012. júl. 3. 09:32
1/3 anonim válasza:
Minden embernek vannak szubjektumai. Ami nem egyezik az ő ízlésükkel az már nem is jó. Ezért is jobb elkerülni az ilyen kérdéseket, a "szakmai" topikoknál már sokkal könnyebb objektíven beszélni mivel minden adott. pl.: a fizikai törvényei nem változnak személyenként, ahogy egy telefon tudása se.
2/3 anonim válasza:
Én is vallom, hogy aki értelmes(!) érvekkel alátámasztja a válaszát, az hasznos választ ad. Szoktam amúgy lepontozni, szerelem szexnél az önsajnáltatós srácok válaszait.
3/3 anonim válasza:
Én azokat sem pontozom le, akik véleménye eltér az enyémtől, de legalább a kérdésre válaszoltak. Őket egyáltalán nem pontozom, hiszen valami megerősítést vártam volna a saját véleményemre, de elvégre a kérdésre válaszoltak.
Egyébként meg hülyeségnek tartom, hogy sokan ezt a pontozást teszik/nem tetszik alapon csinálják. Nem azért van.
Főleg az afféle kérdéseknél, hogy a kék jobb vagy a zöld?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!