Mi ez az esztelen lepontozó mánia itt a GYK-n?
Nagy baromságnak kell lennie annak, amit én lepontozok, de, ha értelmes a gondolat, vagy egyetértek vele, akkor felpontozom. :)
Szerintem ez olyan lehet, mint a valóságban. Úgy akar valaki jobb lenni, hogy nem fejlődik, hanem a többit hátráltatja, vagyis, ha a többiek rosszabbak, akkor ő biztos jobb...
(Ami egy baromság szerintem. Lehet lepontozni. :D)
ha más a véleménye valakinek, mint az enyém, azt természetesen lepontozom
ha tényként állít be valótlant, vagy hülyeséget, akkor én megírom, h én hogy tudom, és nézzen már utána
amúgy az általad említett 2 kategóriát pont nem használom, mert nem érdekel egyik sem
én akkor pontozok le, ha valaki provokatív, kötekedő, vagy az oldalon vezeti le a fölös indulatát, és még egy esetben
Ismeritek Hofi Géza viccét a nyulról, farkasról, és a medvéről?
Remélem jól emlékszem az állatfajokra.
Mert némelyek nem bírják elviselni, ha valakinek más a véleménye egy dologról mint nekik.
Az ezotérián mindig értelmes válaszokat adok, próbálok segíteni a kérdezőnek ennek ellenére mindig van valaki aki lepontoz.
Én le lettem pontozva, mert baromságnak tartom, hogy 3 atomerőmű legyen Magyarországon. :/
Szóval engem is idegesít.
Még jó, hogy semmi közül hozzá... :/ Te csak élj a hobbijaidnak, a többiek meg neveljenek gyereket, ha úgy tetszik. :)
Szerencsére nem Pleasantville-ben élünk. :D
De ha mégis, akkor kezdjünk kiszínesedni. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!