Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ez az esztelen lepontozó...

Mi ez az esztelen lepontozó mánia itt a GYK-n?

Figyelt kérdés
Most komolyan: nem egy, értelmes választ, csak úgy lepontoznak, még akkor is, ha a politikában van (bár ott, egyszerűen azért, mert meglátják a nicknevét és hiába jó a válasza, az nem számít), de az ezotérián is csinálják ezt a hülyeséget.

2012. szept. 1. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek köcsögök :D
2012. szept. 1. 13:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagy baromságnak kell lennie annak, amit én lepontozok, de, ha értelmes a gondolat, vagy egyetértek vele, akkor felpontozom. :)

Szerintem ez olyan lehet, mint a valóságban. Úgy akar valaki jobb lenni, hogy nem fejlődik, hanem a többit hátráltatja, vagyis, ha a többiek rosszabbak, akkor ő biztos jobb...

(Ami egy baromság szerintem. Lehet lepontozni. :D)

2012. szept. 1. 13:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

ha más a véleménye valakinek, mint az enyém, azt természetesen lepontozom

ha tényként állít be valótlant, vagy hülyeséget, akkor én megírom, h én hogy tudom, és nézzen már utána

amúgy az általad említett 2 kategóriát pont nem használom, mert nem érdekel egyik sem

én akkor pontozok le, ha valaki provokatív, kötekedő, vagy az oldalon vezeti le a fölös indulatát, és még egy esetben

2012. szept. 1. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
mármint ha más a véleménye, akkor nem pontozom le
2012. szept. 1. 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismeritek Hofi Géza viccét a nyulról, farkasról, és a medvéről?

Remélem jól emlékszem az állatfajokra.

2012. szept. 1. 15:47
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

Mert némelyek nem bírják elviselni, ha valakinek más a véleménye egy dologról mint nekik.

Az ezotérián mindig értelmes válaszokat adok, próbálok segíteni a kérdezőnek ennek ellenére mindig van valaki aki lepontoz.

2012. szept. 1. 16:40
 7/9 anonim ***** válasza:
74%

Én le lettem pontozva, mert baromságnak tartom, hogy 3 atomerőmű legyen Magyarországon. :/

Szóval engem is idegesít.

2012. szept. 1. 20:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
engem azért pontoztak le,mert nem tervezek gyereket,hanem a hobbimnak,munkámnak szeretnék élni...
2012. szept. 9. 08:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy semmi közül hozzá... :/ Te csak élj a hobbijaidnak, a többiek meg neveljenek gyereket, ha úgy tetszik. :)

Szerencsére nem Pleasantville-ben élünk. :D

De ha mégis, akkor kezdjünk kiszínesedni. ^^

2012. szept. 9. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!