Miért nem sikerül a kínai mézes csirke?
Figyelt kérdés
Mindent a megfelelő arányban készítek el a mázhoz mégis átázik tőle a csirkemell. Egyszerűen nem keményedik rá úgy mint a kínai büfékben, teljesen átázik a máztól ízre olyan de állagra nem már több receptet is kipróbáltam és mégsem olyan.. Valaki nem tudna pontos receptet írni ami meg egyezik a büfékben található ropogós csirkékhez?2012. okt. 22. 22:02
1/3 A kérdező kommentje:
Lehet, de a pasimnak a kedvence..
2012. okt. 22. 22:55
2/3 anonim válasza:
Mert nem elég forró az olaj, amiben sütöd.
3/3 anonim válasza:
Amikor kisült, ne keverd rögtön össze a mázzal, várj amíg langyosra hűlt.Keményítőt szoktál a bundához tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!