Sűűűrgőőőőőőős! Nagyon kéne a segítség Trüffel krémet csináltam, és az adagoktól eltérően kevés lett a krém, és nem akar felverődni. Mit csináljak? Azt írta a recept, hogy miután elkészült a krém,2-3 óra múlva verjük fel, de nekem nem sikerül!
Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 16:10
1/4 A kérdező kommentje:
Nagyon kéne a segítség!!!!
2012. okt. 20. 16:11
2/4 anonim 



válasza:





behűtötted? a trüffelnek a tejszín miatt több órát kell hűlnie, különben nem tudod felverni. de ha leírod a receptet talán többet tudunk segíteni.
3/4 anonim 



válasza:





Akkor elég rossz a recepted.
Mert egy éjszakát kellene hűtőben állnia, mielőtt felvernéd.
És amikor habosítod azt nagyon-nagyon lassú fokozaton kell tenni elég sokáig, míg tényleg rendes krémszerű nem lesz.
Ha túl gyorsan vered akkor kicsapódik a tejszín és híg marad. Onnan már nem lehet javítani az állagán.
4/4 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat, holnap megpróbálom felverni, betettem a hűtőbe úgyhogy valószínűleg jó lesz!
Köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 20. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!