Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a titka a palacsintatésztának?

Mi a titka a palacsintatésztának?

Figyelt kérdés

A tökéletes palacsintatészta receptet keresem. Az enyém mindig megkeményedik, és mikor tekerem törik a széle nagyon. (A közepe persze jó)

Ha lehet ne azt írjátok, hogy érzésre, mert én nem érzem. Már próbáltam.



2012. okt. 19. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
Ez amiatt van, hogy sok benne a szóda. Inkább tejet tegyél bele, attól puhul:) Szerintem.
2012. okt. 19. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Tényleg? Erre nem is gondoltam. Az lehet...
2012. okt. 19. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél egymásra néhányat, vagy tegyél rájuk egy másik tányért , 1-2 perc alatt tökéletesen visszapuhul a széle is!
2012. okt. 19. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Tegnap fél 7kor értem haza. Ezt az egy palacsintás kérdést írtam ki ÉN. Kösz a semmit.
2012. okt. 20. 06:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Látom törölték azt a választ innen! :-)
2012. okt. 20. 20:25

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!