Valaki próbálta már ezt a Nagyi titka-túrótorta receptet?
Figyelt kérdés
Képen jól néz ki, nem kell hozzá sok minden sem. De én hiányolom a zselatint, vagy valami fixálót, ami megfogja a krémet. A tetejére mindenképp rakok tortazselét. Tegyek zselatint a túrókrémbe, vagy inkább ne? Amelyik receptre emlékszem, mindbe kellett zselatin, ezért vagyok bizonytalan. Mit szóltok?
2012. szept. 6. 18:31
1/4 anonim válasza:
a puha vaj visszadermed a hűtés során, de én sem merném valami fixálás nélkül megcsinálni. én is csak zselatinost csináltam eddig.
amúgy jól néz ki és nem bonyolult.
2/4 anonim válasza:
Mivel a krémben a túrón és a vajon kívül nincs tojás,sem tejföl,nem kell bele zselatin.
3/4 A kérdező kommentje:
Megsütöttem, nagyon finom lett, zselatin nélkül is megdermedt :)
Köszi a válaszokat!
2012. szept. 8. 16:54
4/4 anonim válasza:
Azoknak, akik félnek a hab összeesésétől, úgy általában: ajánlom, hogy habtejszín helyett használjatok cukrászhabot (pl Oké Habmester). Kb 1 percen belül fel lehet verni, és fixáló nélkül sem fog összeesni! Nagyon szuper :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!