Hogyan süssek barackos túrótortát?
Figyelt kérdés
Szombatra szeretném, így még szerencsére van 1 kis időm gondolkodni. Emeletes tortát kértek tőlem így arra gondoltam, hogy sütök két piskótát, az egyiket kicsire kivágom, az lesz fent. A krémet nem igazán tudom, milyen legyen. Túró+turmixolt barack+mascarpone+cukor egyvelegre gondoltam és az egészet Hulala tejszínhabbal vonnám be.
Szerintetek ez jó ötlet?
+még egy dilemma...hogyan ragasszam össze a két emeletet? én mézre gondoltam, de nem biztos, hogy jó ötlet
Szívesen fogadok ötleteket.
2012. aug. 2. 11:28
1/4 14Szandi14 válasza:
Szerintem a két piskóta réteg közé is tehetsz krémet és azzal is összeragaszthatod a két emeletet. Ja és szerintem ez az öt,et így ahogy leírtad nagyon jó sok szerencsét a sütéshez ;)
2/4 anonim válasza:
Szerintem baracklekvárral is összeáll a két piskóta, vagy magával a krémmel is. Jó az ötleted, bár én a belső töltelékbe kis darabokat is tennék barackból.
3/4 A kérdező kommentje:
a baracklekvár nem is jutott eszembe, köszönöm :)
bár csak sárgabarack lekvárunk van én meg őszit teszek a tortába...de remélem jó lesz
2012. aug. 2. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!