Méla Béla kérdése:
Hol tudok nátrium-nitritet beszerezni pácsó készítéséhez?
Figyelt kérdés
Nem ipari mennyiség kellene csak pár gramm.2012. okt. 17. 14:08
1/5 anonim válasza:
Általában patikákban. Vagy vegyszerboltban (József krt. 65.) Valóban nagyon kevés kell belőle, mert az E250 nagyobb mennyiségben egészségre veszélyes szer. 1 kg konyhasóhoz 4 g-ot szokás keverni.
3/5 A kérdező kommentje:
Patikában már kérdeztem, azt mondták már rég nem használják gyógyszer alapanyagnak, vegyszer boltot meg nem tudtam sehol, köszi.
Tudom hogy kevés kell, házi felvágottat akarok készíteni, és ez az egy adalék kell hozzá hogy elálljon, meg ne legyen undorító színe.
2012. okt. 18. 07:46
4/5 doboszoli válasza:
Van készre kevert nitrites pác só, de kiskereskedelmi forgalomban nem kapható, mert a felhasználása élelmiszer ipari ismereteket igényel.
Ismerős hentestől kérj egy fél kilót, ha ragaszkodsz hozzá.
5/5 anonim válasza:
Most,2017ben honnan lehet szerezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!