Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zserbó készítéséhez milyen...

Zserbó készítéséhez milyen lekvárt vegyek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Baracklekvár a legjobb. De csak az,amiben nincs zselatin. A boltban még nem láttam ilyent. A zselatinos kifolyik a tésztából.
2012. márc. 22. 22:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
házi sárgabarackot próbálj meg szerezni
2012. márc. 22. 22:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
A vegyes gyümölcslekvár nagyon finom a zserbóban, azzal a legjobb.
2012. márc. 22. 23:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!