Zserbó készítéséhez milyen lekvárt vegyek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 22:02
1/3 anonim válasza:
Baracklekvár a legjobb. De csak az,amiben nincs zselatin. A boltban még nem láttam ilyent. A zselatinos kifolyik a tésztából.
2/3 anonim válasza:
házi sárgabarackot próbálj meg szerezni
3/3 anonim válasza:
A vegyes gyümölcslekvár nagyon finom a zserbóban, azzal a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!