Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem kozmál oda a tej,...

Miért nem kozmál oda a tej, ha teszek alá egy pici hideg vizet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ez edénytől is függ,mert nekem van amibe beleég hiába teszek bele vizet(pl mikor a gyerekeknek tejbedarát főzök)van amibe meg nem.Tejet mindig ugyan abban az edényben kell forralni,és abba mást nem szabad főzni.

Így egy idő után nem ég bele.

2009. aug. 6. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom hogy miért, de nem alá kell tenni a hideg vizet, hanem forralás előtt kell kiöblíteni hideg vízzel az edényt!
2009. aug. 8. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!