Bográcsban készített gulyásleves receptet tud v. ki adni? Info lejjebb.
Figyelt kérdés
Szóval, haverokkal akarunk egyet bográcsolni, 10en leszünk várhatóan és ugy akarom hogy azért maradjon is hogy tudjanak elvinni ha akarnak illetve ha esznek többször.
Menyni húst vegyek? Apu szerint 3 kg disznóhús mert az jó. És a többi hozzávaló? Kérlek pontos adatokat írni és ne dkg-ba mert nem méregetem majd hanem máshogy kifejezve. Köszönöm.:)
2009. aug. 4. 21:07
11/19 anonim válasza:
Simán lehet sertésből is, sőt nálunk csirkegulyást is csinálnak
12/19 A kérdező kommentje:
ez nem gulyás lesz akkor sz.etm hanem v.mi krumplis- marhahúsos finom valami:D:D
2009. aug. 4. 22:12
13/19 anonim válasza:
Ha marhát veszel, megbízható helyről, növendék marhát vegyél, különben 3-4 órán át állhatsz felette..
14/19 A kérdező kommentje:
nos, disznóhúsbol lesz ha az olcsóbb és akkor v.mi pörköltes lesz sz.tem ebből....:D:D de akkor se nokedli nem fog meghajtani? na midneg ymajd kijön v.mi belőle! Köszi a válaszokat!!
2009. aug. 4. 22:14
15/19 anonim válasza:
utolsó! akkor jól gondoltam hogy többb ideig kell főnie mint a disznónak.. :D
16/19 anonim válasza:
22.13. Rendben, hogy 2-3 óráig készül, de áruld már el, miért kell felette állni?:)
17/19 anonim válasza:
...ööö..hogy a nokedli meghajt??!! hát ilyet még nem hallottam...
18/19 anonim válasza:
Azért , mert az nem szakács, aki magára hagyja a bográcsot főzés alatt!
19/19 anonim válasza:
amúgy csipetke tésztát is szoktak beletenni! az olyan mint a nokedli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!