Gulyásleves mellé mit főzzek második fogásként?
Figyelt kérdés
Vendégeink érkeznek, és ahhoz szeretnék valamit készíteni. Comb, és darált hús van itthon. Előre is köszönöm annak, aki válaszol!2011. szept. 16. 09:42
1/17 anonim válasza:
A húst tedd bele a levesbe, és második fogásnak almás pitét! :)
2/17 anonim válasza:
bauxitfőzeléket :)
viccet félretéve a gulyásleveshez palacsinta nagyon jó mert olyankor nem kell pl pörköltet csinálni, mert a leves elég laktatós
3/17 anonim válasza:
Sztem a combot és darált húst felejtsd el,mert a gulyás leves magában egy laktató étel...,készíts inkább máglyarakást vagy gundel palacsintát,esetleg hortobágyi palacsintát,hogy a darált hús ne vesszen kárba.
4/17 anonim válasza:
A gulyás egytálétel. Hússal, krumplival, zöldséggel és kenyérrel. Minek utána második fogás?
5/17 anonim válasza:
Én krumplis pogácsát nagyon szeretem mellé. Másodi fogás pedig nem is kell, szerintem sem.
6/17 anonim válasza:
Én édes palacsintát szoktam sütni gulyásleves után.
8/17 anonim válasza:
Nálunk pocácsa szokott lenni a gulyáshoz.
9/17 anonim válasza:
Ma nálunk is gulyásleves az ebéd.Pogácsát sütök mellé.
10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! Akkor délután még kigondolom, hogy palacsinta vagy pogácsa legyen-e mellé:-)
2011. szept. 16. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!