Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bográcsban készített gulyáslev...

Bográcsban készített gulyásleves receptet tud v. ki adni? Info lejjebb.

Figyelt kérdés

Szóval, haverokkal akarunk egyet bográcsolni, 10en leszünk várhatóan és ugy akarom hogy azért maradjon is hogy tudjanak elvinni ha akarnak illetve ha esznek többször.

Menyni húst vegyek? Apu szerint 3 kg disznóhús mert az jó. És a többi hozzávaló? Kérlek pontos adatokat írni és ne dkg-ba mert nem méregetem majd hanem máshogy kifejezve. Köszönöm.:)

2009. aug. 4. 21:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

szia!

bocsi hogy írok ide, én nem tudok adatokat mondani, de egyvalamire figyelj:

mi a múltkor bográcsoltunk és anya csinálta a kaját, ezért nem tudom hogy miket tett bele, de arra figyelj, hogy jó arányban legyen benne a hús krumpli meg a hozzávalók a VÍZZEL. szóval nekünk az volt a baj, hogy mindenki szedett egy keveset, és elfogyott a lé! sóval érted, olyan lett mint a paprikáskrumpli, mer túl sok hús krumpli ilyenek volt benne. szóval figyelj, hogy azért leve is maradjon.

bocsi az OFFért.

2009. aug. 4. 21:36
 2/19 anonim ***** válasza:

Nah szia!

bográcsba teszel kb 2 evökanál zsirt, amikor már serceg akkor rákell tenni hagymát..(2 nagyobbat) aztán ráteszel pirospaprikát.. hát... kb 2-3 evökanál . összekevered, ráteszed a husit, a krumplit (4 nagyobb darab) felöntöd vizzel. ( kb 4 l szerintem...) és megvárjátok mig megpuhul minden.. azt közbe nézni kell.:)

2009. aug. 4. 22:01
 3/19 anonim ***** válasza:
jah meg persze só , delikát, piros arany, erös paprika..izlés szerint. és sok sikert!!
2009. aug. 4. 22:02
 4/19 anonim ***** válasza:

Apud azt mondta, hogy disznóhúst vegyél?

Csak azért, mert a gulyás az mindenhol marhahúsból készül!

Nem kötekedni akarok, de az eddigi válaszolók nem olvasták a kérdést?

2009. aug. 4. 22:07
 5/19 anonim ***** válasza:
Na meg répa, petrezselyem, köménymag, a legvégén egy kis nokedlit beszaggatni..
2009. aug. 4. 22:07
 6/19 A kérdező kommentje:

Nekem apu ezt modnta : 2,5 kg hus kb., hagyma, 1 egész tubus pirosarany, pörköltes v.mi iz , és paprika

15dkg zsirt mondott azthiszem, rá hagyma , megfonnyad rá a tubus dolgokat , só bors gondolom:D aztán hus ami jo sok idő vagy 2 óra és utána végén bele a krumpli anyni vizet hogy a krumplit a végén ne lepje el és kész is az eégsz kb 3 óra ez is jo igy???

2009. aug. 4. 22:08
 7/19 A kérdező kommentje:
Első kommentelőnek: Semmi baj ez egy jó tanács volt köszi! Igyekszem! Szia.
2009. aug. 4. 22:09
 8/19 anonim ***** válasza:
Hát nálunk disznó húsbol van.. Dunántúlon általában mindenhol, én úgy tudom!! jah igen a répát zöldséget kihagytam.. (: ahj de buta vok.:D
2009. aug. 4. 22:09
 9/19 A kérdező kommentje:
marhahúst veszek az kell bele ez az ő véleményve volt nem gond:D marhahús lesz felkockázva ugye. meg krumli is ilyen kockafélére.
2009. aug. 4. 22:10
 10/19 anonim ***** válasza:
jaja az is jó :) bár drágább.. :) de végülis jah.:)
2009. aug. 4. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!