Ha készítek egy nagyon sűrű tejbedarát és beteszem a hűtőbe, megköt?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy készítek egy ilyesmi desszertet, egyben beteszem a hűtőbe aztán felszelem és teszek rá ezt-azt...
Működhet?
2012. okt. 4. 14:12
1/5 anonim válasza:
Igen. Nem is kell nagyon sűrű, mert állás közben is besurusodik
2/5 anonim válasza:
Miután megfőzted, tedd abba a formába, vagy tálcára, amilyen alakzatban szeretnéd, hogy meghűljön. Én konyha-hőmérsékleten várnám meg, míg kihűl, melegen nem raknám be a hűtőbe, csak aztán. Majd utána szelném, díszíteném, vagy éppen fordítva, és ha kell, egy kicsit vissza a hűtőbe. Biztosan jó ötlet, és ha kellően kreatív vagy, még finom is lesz.
Majd írd meg, hogyan csináltad és milyen lett!
3/5 A kérdező kommentje:
Oké, akkor belevágok. Mindenképp megírom az eredményt! :)
2012. okt. 4. 14:21
4/5 anonim válasza:
Igen. Én is szoktam csinálni. Ha búzadarából is és kukoricadarából is főzöl, akkor még a színekkel is tudsz variálni (a kukorica sárgás). Legtöbbször én valamilyen gyümölcsszósszal kínálom (erdei vegyesgyümölcs, málna, stb.). Nagyon fincsi a lehűtött tejbedara a forró szósszal.
5/5 anonim válasza:
Ha hűtőbe teszed jól megdermed. formára vágva olyan, mint bármelyik hideg süti.hidegen akár olvasztott csokiba is márthatod félig, szép lesz.
de olvastam már rántott tejbegrízről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!