Mitől van ilyen kegyetlen íze a diabetikus darálós keksznek?
Figyelt kérdés
Most vettünk,ez valami borzalmas.Iszonyatosan édes,olyan mintha valami édesítő szirupot innék magába,nincs is keksz íze van.
Kóstoltatok már?Szerintetek is szörnyű ?
2012. okt. 3. 19:31
1/7 anonim válasza:
Mivel édesítőszerrel van csinálva. Attól diabetikus
2/7 anonim válasza:
Valamiért az olcsó diab termékek gyártója úgy gondolja, ha már cukorbeteg nem ehet/alig ehet cukrot, akkor már teli rakják édesítőszerrel terméküket -.-' szörnyűűűű
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon durván édes...
Oké,hogy arra számítottam,nem pont olyan,mint az eredeti,de ez...Kesernyés-édeskés íz.Fúj.Ááá.Szoktunk cukormentes termékeket venni,de ilyen ízt még sosem éreztem.
Amúgy erről beszélek,ilyet vettünk :
2012. okt. 3. 19:53
4/7 anonim válasza:
Sok teával lemegy. Egyébként zek tényleg szörnyűek.
5/7 anonim válasza:
Ilyet ne vegyél, szörnyű. Nem tudom, hogy diétázni akarsz e vagy cukorbeteg vagy. De ha diéta miatt akarod enni, akkor felesleges, teli van kalóriával.
6/7 A kérdező kommentje:
Apa cukorbeteg,és azért vettük.Mivel szeretem a darálós kekszet,megörültem,és ettem belőle énis...de ezt be kéne tiltani.Ehetetlen!
Téll pl a cukormentes csokiparány nem rossz,vagy a fagyi...de ilyen sz*rt még nem ettem.
2012. okt. 3. 20:12
7/7 A kérdező kommentje:
Nem megy ki ez az íz a számból :S
2012. okt. 3. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!