Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik a jobb császármorzsa?

Melyik a jobb császármorzsa?

Figyelt kérdés
Amibe csak liszt vagy amibe csak gríz vagy feles?

2012. okt. 2. 00:38
 1/8 anonim ***** válasza:
amibe csak gríz :) olyat nem is hallottam h liszt... :O
2012. okt. 2. 01:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
Császármorzsába NEM kell liszt, csak gríz.
2012. okt. 2. 06:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tanultam, hogy fele liszt és fele búzadara. eddig még mindenki meg volt vele elégedve, pedig már vagy negyven éve így csinálom, és csinálta nagyaanyám, anyám is.
2012. okt. 2. 07:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
És kedves 64 %-os ne állíts olyant, hogy NEM KELL, legfeljebb Te másképp szoktad, talán ennyit.
2012. okt. 2. 07:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha felesben van, akkor a legkönnyebb.
2012. okt. 2. 07:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Én úgy ismerem és készítem ,hogy sok dara és csak kevés liszt.Egész jó szokott lenni.
2012. okt. 2. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Én kb 1/3 (liszt) 2/3 dara arányba csinálom és finom szokott lenni.
2012. okt. 2. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is kb. 2/3 gríz, 1/3 liszt arányban csinálom, így tanultam anyukámtól :).
2012. okt. 2. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!