Meddig áll el a hűtőben a császármorzsa?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 22:10
1/2 anonim válasza:
Talán egy napig, de nem azért hanem a szalmonella miatt nem javaslom, azt csak frissen jó megenni.
2/2 anonim válasza:
Egy alaposan átsütött tésztának semmi köze a szalmonellához...
egy-két napig eláll hűtőben, nem romlik meg semmiképpen, da az igaz, hogy melegítve már nem olyan finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!