Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csiperkegomba megbarnult a...

Csiperkegomba megbarnult a hűtőben, megehetem még?

Figyelt kérdés

kb 3 napja vettük azóta a hűtőben volt és most barna színű lett. Ha megsütöm serpenyőben akkor rárakhatam a pizzára?

Azt mondják a gomba veszélyes lehet ha romlott azért is kérdezek inkább.


2012. aug. 14. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
volt hogy boltba is barna már,pl tescoban elég gyakori. Én már szagoltam romlott gombát,orrfacsaróan erős szaga van,ha ezt tapasztalod dobd ki.
2012. aug. 14. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem enném meg!
2012. aug. 14. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak hófehér, roppanósan kemény gombát használj felj, kivéve ha barna csiperke.
2012. aug. 14. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha még kemény a húsa, nem gumis, akkor meghámozva nyugodtan használd fel. hűtőben is hamar megbarnul, de nem okvetlenül romlik meg.

Te látod milyen az állaga. a nyálkás a tapintása akkor inkább dobd ki.

2012. aug. 14. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
ha csak barna, és nem bűzös, nyálkás, akkor szerintem nyugodtan felhasználhatod.
2012. aug. 14. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!