Csiperkegomba megbarnult a hűtőben, megehetem még?
Figyelt kérdés
kb 3 napja vettük azóta a hűtőben volt és most barna színű lett. Ha megsütöm serpenyőben akkor rárakhatam a pizzára?
Azt mondják a gomba veszélyes lehet ha romlott azért is kérdezek inkább.
2012. aug. 14. 13:47
1/5 anonim válasza:
volt hogy boltba is barna már,pl tescoban elég gyakori. Én már szagoltam romlott gombát,orrfacsaróan erős szaga van,ha ezt tapasztalod dobd ki.
3/5 anonim válasza:
Csak hófehér, roppanósan kemény gombát használj felj, kivéve ha barna csiperke.
4/5 anonim válasza:
Ha még kemény a húsa, nem gumis, akkor meghámozva nyugodtan használd fel. hűtőben is hamar megbarnul, de nem okvetlenül romlik meg.
Te látod milyen az állaga. a nyálkás a tapintása akkor inkább dobd ki.
5/5 anonim válasza:
ha csak barna, és nem bűzös, nyálkás, akkor szerintem nyugodtan felhasználhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!