Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség a hűtőben vagy...

Mi a különbség a hűtőben vagy melegben kelt tésztában? Honnan tudom, hogy melyiket hogy kell keleszteni? Melyik gyorsabb, ha esetleg lényegtelen, hogy melyik módot választom?

Figyelt kérdés

2012. aug. 27. 12:08
 1/1 anonim ***** válasza:
HA a recept nem írja külön, hogy a hűtőben keleszd, akkor nyilván norm. hőmérsékleten kell keleszteni. Van olyan recept, ami azt írja, este elkészítve, hűtőbe kell tenni, ott kel, másnap reggel pedig lehet sütni (pl. pogácsa recept, vagy van olyan lángosrecept, amit elkészítve hűtőbe kell tenni, és akár egész héten át, mindig csak annyit kell belőle kivenni-megsütni, ami éppen elfogy, és nincs a hűtőben semmi baja a tésztának)
2012. aug. 27. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!