Elég sok gombapörkölt megmaradt, már ettük galuskával, és tésztával, de meguntuk, készíthetnék valamit a maradékból?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 16:18
1/8 anonim válasza:
Palacsintát töltsd meg a gombával és a szaftját keverd el tejföllel, ezzel locsold meg, mint a húsos palacsintát.
2/8 anonim válasza:
1-2 hétre lefagyaszhatod nyugodtan.
Pizzára is teheted persze tegyél még rá valami.
Ledarálhatod vagy turmikszolhatod a pörkölt szaftal együtt és lisztet tojásst petrezselymet hozzá rakva fasirtot is csinálhatsz belöle.
Ledarálva kevés tejfölelel füszerekel palacsintába tölthed ezt kiránthatod ,vagy csak úgy ezitek mint a hortobágyit..
3/8 anonim válasza:
a gombás palacsintát be is panírozhatod, kiránthatod. nagyon finom.
vagy főtt kivájt fél krumplikba töltöd a tejfölös masszát, rá reszelt sajt és megsütod.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam, hogy ilyen sok finomságot lehet belőle készíteni, nagyon köszönöm! Mindet le fogom írni, és sorba ki fogom próbálni!Tényleg köszönöm!
2012. okt. 1. 16:26
5/8 anonim válasza:
Melegszendvicset szoktam belőle csinálni.
6/8 anonim válasza:
Tojást szoktam beleütni, így remek gombás rántotta készíthető, zsemlébe töltöm, és akár elvitelre uzsonnára is szuper. (Feltéve, hogy van hűtő és mikró a munkahelyen.)
7/8 anonim válasza:
Én is 3-4 tojást űtök rá, ezeket először jól felverem. Fejessalátával vagy egyéb savanyúsággal az egész család szereti!
8/8 anonim válasza:
melegszendvics, pizzás-gombás patkó, csikák, gombá töltelékkel töltött kiflik rajta reszelt sajt, lasagne, pizzára, rántottának mint alapnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!