Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit készíthetnék apának...

Mit készíthetnék apának reggelire?

Figyelt kérdés
Jövőhéten lesz a születésnapja, így szeretném meglepni egy reggelivel. A gond ott kezdődik, hogy semmi ötletem illetve egy konyhatündér sem vagyok. Azért mégse, egy szendvicset vagy rántottát szeretnék elé tenni, hanem valami komolyabb reggelit, de azért még se olyan legyen, amit csak a képzett szakácsok tudnak elkészíteni és ők is csak több óra alatt. Előre is köszönöm!
2012. szept. 25. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

vegyél szeletelt kenyeret. finom kenőmájassal kend meg és ragassz össze kettőt. átlósan vágd el, majd tosásba forgatva süsd ki bundáskenyérnek.

kecsappal, mustárral, majonézzel vagy paradicsomsalátával is nagyon finom.

2012. szept. 25. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon egyszerű: vegyél sonkát és tojást, süsd meg a sonkát (5-6 szeletet) olajban, majd tükörtojást csinálj hozzá, ugyanannyit, közben piríts kenyeret, ugyanannyi szeletet. Narancslével és kávéval tálald. Szerintem örülni fog! Ha fokozni akarod, akkor egy kis sajt, egy kis zöldhagyma esetleg jól mutat.
2012. szept. 25. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:

pár szem krumplit pucolj meg, vágd négybe, főzd de csak addig míg el nem kezd habzani.ezután leszűröd, kicsit lecsepegteted és forró olajban pirosra sütöd.

ha kész a krumpli süss az olajban pár szál virslit-persze a bőre nélkül-,vagy sonkát, vagy a legjobb, a vékony csíkokra szelt csirkemellet.fűszerezd sóval borssal,tedd rá a reszelt sajttal megszórt sült krumplira, mellé pedig készíts vegyes salátát paradicsomból, uborkából, lila hagymából és fodros saláta levelekből.aztán egy pohár narancslé, vagy egy jó kávé és indulhat is a reggel :))

amikor párom itthon van, ezt a reggelit készítem el neki,mindig nagy sikere van :))

2012. szept. 25. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:

De édes vagy. :)

Két ötletem van:

1.: legtöbb férfi szereti a kenyér csücskét: egy csücsköt kenj meg vajjal és pirítsd meg serpenyőben, vagy tedd grill alá. Mellé szeletelj neki camambert sajtot, szép legyezőformában tedd a tányérra, mellé adj friss paradicsomot és egy jó nagy bögre tejet. Én párom imádja ezt! :)

2.: két szelet kenyeret vajazz meg, vajas felével alul pirítsd meg. A pirított része legyen a szendvics külseje. A szendvicsbe tegyél karikára vágott paradicsomot, pirított sonkát, egy tükörtojást, sajtot, ha szereti, egy kis tormát, lilahagymát. Ezt is kipróbáltam, nagyon finom és laktató!

2012. szept. 25. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű bundáskenyeret készíts, amit beszórsz egy kis reszelt sajttal amikor kiveszed a forró olajból,ráolvad a sajt, nagyon finom tud lenni. Jó kis citromos teával. Egyszerű tudom, de a figyelmesség a lényeg és elrontani sem lehet. Gratula édesapádnak a születésnapjához meg a nagyszerű leányához!
2012. szept. 25. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!