Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen kaját vihetnék a...

Milyen kaját vihetnék a suliba reggelire?

Figyelt kérdés
Mert már szendvicset nem bírok enni péksütiket is szoktam venni...De valami jó ötlet?
2012. szept. 4. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam vinni túrórudit, gofrit, gyümölcsöt (már darabokra vágva), palacsintát.

Olyan szendvicset, amiben rántott hús van.

2012. szept. 4. 18:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jó ötleteket
2012. szept. 4. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
a müzliszelet is jó megoldás, mert laktató, de pl a jóreggelt kekszeket is szeretem reggelire.
2012. szept. 4. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Én túrórudis zsömlét szoktam összedobni ha boltból veszek enni ( 2 túrórudi egy natúr zsömlébe= finom nagyon:) vagy puffasztott rizs szendvics ( két puff rizs szeletet összeraksz, közé vajat uborkát esetleg szalámit teszel) esetleg veszel jóreggeltet hozzá valami dobozos kakaót vagy ilyesmit?! Mi kb egyetemi "tízóraiként" ilyeneket fogyasztunk ha unjuk a simább dolgokat.
2012. szept. 4. 18:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. szept. 4. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Este csináld meg a következőt. toastkenyeret kenj meg finom májkrémmel, és ragassz össze kettőt. átlósan vágd el,majd felvert tojásba forgatva olajban süsd ki.papírtörlőre szedve hűtsd ki. hidegen is finom másnap elvinni.

vagy tojásrántottás szendvicset is készíthetsz.

kecsap, majonéz , mustár, uborka szelet, paprikacsíkok, mind mind feldobják a már megúnt szendvicseket is.

vagy valami fűszeres túrókrém (körözött) paprikába töltve,kiflivel.

2012. szept. 4. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!