Miért lesz fura íze a csirkének? Más is tapasztalja?
Mikor elkészítem a csirkemellet (pl. most épp uncle ben'shez csirkemell darabkákat), akkor normális íze van.
De mikor később újramelegítem, akkor ilyen furi. nem is tudom megmagyarázni milyen, de nem jó.
(Nem romlott meg persze...)
Én is észrevettem, ráadásul nem csak a csirkének, de sok más ételnek is...én az ilyen több napja készített kajákat másnaposnak hívom xd
Amúgy arra tippelnék, hogy a hűtőben az íze összekavarodott a többi hűtőben lévő kajáéval...Bár mi le szoktuk fedni a kajákat a hűtőben...:S
Minden étel veszít az élvezeti értékéből, ha újramelegítik, vagyis nem frissen fogyasztják.
talán a töltöttkáposzta a kivétel:)
36%-os: Legalább humoros lennél...
Egyébként nem a "hűtőízről" beszélek. Még nem tettem be a hűtőbe a cuccot, és nem is csak másnap lesz olyan, elég ha kihűl és állpár órát...
A való igazság, hogy minden frissen a legfinomabb, de az élet átírja az ételt is...:)
Sokszor kell megalkudnunk a valós helyzettel, hogy valaki, vagy valami miatt nem tudunk azonnal tálalni.
De azért a felmelegített étel sem rossz, ezt szögezzük le.
legtöbben kényszerpályán vagyunk,nem mindig sikerül a családot egyidőben kiszolgálni.
szerencsére az enyémek nem rekléamálnak, ha (miattuk) melegített lesz az amúgy frissen főzött étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!