Csirkének a zsírzóját hogy kell kivágni? Holnap töltött csirkét kell sütnöm.
Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 20:57
1/4 anonim válasza:
Itt van egy kép, ezen jól lehet látni a zsirzó kimenetét:
A farok felsö oldalán van egy kisebb búb, az mellett kell bevágni két oldalról, a csücsök felöl indulva, a zsirzó felette van (a csirke felöli oldalon, nem a farok hegye felé). Ha bevágod, akkor látod, hogy hol van, mert mindekét oldalon a gerinccsont mellett egy-egy ovális sárgás rész, ami puha zsiradékkal van töltve - ezt kell eltávolitani.
Sajnos nehéz igy leirni, de talán érthetö igy is.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, próbálkozom majd. Az ugye ronda, ha az egész farkat levágom?
2009. dec. 24. 21:26
3/4 anonim válasza:
Én mindig leszoktam vágni az egész farkát,mert senki nem szereti a püspökfalatot.Ettől még nem lesz ronda a csirkéd.
4/4 anonim válasza:
NEm szokás, de ha úgy próbálod, ahogy irtam, akkor sikerülni fog. (Egyébként sokan nem vágják ki, különösen, ha a csirke még nem öreg állat volt - ami boltinál teljesen kizárt.)
Sok sikert kivánok a sütéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!