Mitől lett ilyen szaga a sült csirkének?
Figyelt kérdés
Serpenyőben pici olajon pirítottam a csirkemellet. Kicsit talán tovább pirult, mint kellett volna, mert kisült a leve. Na ezután olyan borzasztó szaga lett az egésznek, mint az állott nyers húsnak. Remélem, nem volt rossz a husi.2010. aug. 17. 11:52
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy a táp szaga érződik most rajta.
Befűszerezted?
2/2 anonim válasza:
előző vagyok
Ha nyersen nem volt büdi, akkor sütés után biztos nem attól van, hogy régi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!