Milyen bográcsban lehet igazán jó pörköltet készíteni?
Figyelt kérdés
Bográcsot szeretnék vásárolni, kimondottan a benne elkészült ételek finom "bográcsos íze"
miatt. Viszont a boltokban ezidáig csak fényes belsejű, talán rozsdamentes acélból készült
bográcsokat látok.Ezekben is elérem-e ezt az ízhatást, vagy pedig inkább a régi hagyományos
matt belsejű vas bogrács az igazi?
2009. aug. 3. 12:19
1/3 anonim válasza:
Öntött vas !!!!! Ilyet próbálj keríteni, a bográcsos étel ebben az igazi, utánozhatatlan.
Ilyet vegyél.
2/3 anonim válasza:
Kapsz zománcsos bográcsot is.
Egyébként a bogrács soha nem készült "vasból" amiket te látsz, azokon a sok főzés által rárakódott korom adja a színt. Ha egy rozsdamenteset veszel, az is csak az első használatig lesz ilyen.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2009. aug. 4. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!