A francia krémet teteje hogy készül? (a mázra gondolok : ) )
Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 23:24
1/5 A kérdező kommentje:
* krémes :)
2012. szept. 27. 23:37
2/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Az a máz az igazi fondan. Cukrot és vizet főznek fel egy bizonyos hőfokra majd folyamatos forgatás mellett kihűtik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!