Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A francia krémet teteje hogy...

A francia krémet teteje hogy készül? (a mázra gondolok : ) )

Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 23:24
 1/5 A kérdező kommentje:
* krémes :)
2012. szept. 27. 23:37
 2/5 anonim ***** válasza:
2012. szept. 28. 00:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
karamelles fondant.
2012. szept. 28. 06:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Az a máz az igazi fondan. Cukrot és vizet főznek fel egy bizonyos hőfokra majd folyamatos forgatás mellett kihűtik.
2012. szept. 28. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Fondantból van.
2012. okt. 1. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!