Alex67 kérdése:
Mitől ragad ennyire pucolás közben a fokhagyma?
Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 11:13
1/4 anonim válasza:
A benne lévő illóolajok ilyen ragacsosak. Mindig azok, csak nem mindig érintkezel vele.
2/4 anonim válasza:
fogj egy széles kést
lapjával fektesd rá a fokhagymára
csapj rá egyet a késre
máris könnyebb pucolni
3/4 anonim válasza:
ha egy tálka vízbe teszed a gerezdeket, könnyen lejön a héja, és nem ragacsos. amúgy a benne lévő illóolajtól ragad, ez az egyik titka pl a jó kocsonyának is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Megfogadom az ajánlott praktikákat :)
2012. szept. 27. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!