Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől ragad ennyire pucolás...

Alex67 kérdése:

Mitől ragad ennyire pucolás közben a fokhagyma?

Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
A benne lévő illóolajok ilyen ragacsosak. Mindig azok, csak nem mindig érintkezel vele.
2012. szept. 27. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

fogj egy széles kést

lapjával fektesd rá a fokhagymára

csapj rá egyet a késre

máris könnyebb pucolni

2012. szept. 27. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
ha egy tálka vízbe teszed a gerezdeket, könnyen lejön a héja, és nem ragacsos. amúgy a benne lévő illóolajtól ragad, ez az egyik titka pl a jó kocsonyának is.
2012. szept. 27. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Megfogadom az ajánlott praktikákat :)

2012. szept. 27. 15:04

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!