Hogy lehet kivédeni, hogy ne ragadjon a fokhagyma az ujjamra pucolás közbe?
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 12:55
2/13 anonim válasza:
ez ekkora probléma? :)
nekem egyébként nem ragad...
4/13 bénabéla11 válasza:
engem is idegesít de nem tudok ellene semmi trükköt...
ne haragudj hogy ideírom, de nem bírom ki...
pucolás KÖZBEN...
ne keverd össze a ban ben-t a ba,be-vel...bocs hogy offoltam...
5/13 anonim válasza:
tedd egy tálka vízbe, és abban pucold meg.anno disznóvágáskor is így pucoltuk a több kiló fokhagymát.
6/13 bumbi02 válasza:
áztasd vízbe a fokhagymákat miután gerezdekre szedted, és utána pucold.. 1. könnyebb pucolni 2.nem leszel ragacsos.:)
7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2010. nov. 6. 07:09
8/13 anonim válasza:
bénabéla11-nek:
Jó, hogy másnak is hasogassa (...)
Kérdezőnek:
én lenyalom, finom és egészséges...
Komolyabban: össze kell roppantani egy kicsit (ujjal, kés nyelével...), többnyire ilyenkor elválik a héj a hústól...
9/13 anonim válasza:
Meg kell fogni a hagymát és pár körre be kell rakni a mikróba utánna kiveszed és sokkal könnyebben lejön a héja a gőz miatt, elég a mikróba 5másodperc.
10/13 anonim válasza:
A Spekrum tv-n a szakács mutatta, nagyjából, gerezdekre, szedi, rárakja a deszkára, és egy széles kés pengéjét fölétámasztja, majd rátehénkedik.
Szétroppan, és a héja szinte magától lejön.
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!