A lángososnál található fokhagyma kencét hogyan tudom megcsinálni itthon?
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 17:43
1/8 anonim válasza:
Szerintem abban nincs semmi különös, csak olaj, összezúzott fokhagyma és só.
2/8 anonim válasza:
Nem vízben van az összetört fokhagyma? Mindig lecsepegtetik az olajtól, nekem víznek tűnik a kence leve.
3/8 anonim válasza:
MI olajjal szoktuk itthon, sokkal finomabb.
4/8 anonim válasza:
Én vízben szoktam, mert nincs gusztusom megkenni olajjal a lángos tetejét még plusszban.
Vagy ha szeretitek a tejfölöst, akkor a tejfölbe keverd bele, nálunk ez is bevált.
5/8 anonim válasza:
A lángossütőknél vizben van a szétzúzott fokhagyma. Elég olajos az anélkül is, hogy még külön megkenjük olajjal a lángost.
6/8 anonim válasza:
Ha olyat keresel, mint a lángososnál, akkor nyomóval kinyomott fokhagymára tegyél pici sót, és egy kevés vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!