Ssup kérdése:
Hogyan kell lángoshoz fokhagyma szószt készíteni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 13:06
1/4 anonim válasza:
2 jó ötletem van:
A. Olajos verzió - mint amit a Balatonnál lehet kenegetni rá: egyszerűen olívaolajba (étolajba, csak az olíva finomabb) törj bele fokhagymát, hagyd állni pár órát, és kend meg vele a lángost.
B. Tejfölbe is keverhetsz átnyomott fokhagymát, szintén 1-2 órai hűtőben állás után a legfinomabb.
2/4 anonim válasza:
Az "A" verzió a legfinomabb (én legalább is így szoktam itthon készíteni)
De! Elárulom neked, hogy a piacokon úgy szokták, hogy sima fokhagyma krémhez engednek egy kis vizet és összekavarják.
3/4 Magyar Vagyok válasza:
öszzepréseled a hagymát és hozzá öntöd tejfölhöz és majonézhez meg mustárhoz és összekavarod.
4/4 anonim válasza:
Sima zuzott fokhagyma, hozza viz :) nem kell olaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!