Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell lángoshoz fokhagym...

Ssup kérdése:

Hogyan kell lángoshoz fokhagyma szószt készíteni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:

2 jó ötletem van:


A. Olajos verzió - mint amit a Balatonnál lehet kenegetni rá: egyszerűen olívaolajba (étolajba, csak az olíva finomabb) törj bele fokhagymát, hagyd állni pár órát, és kend meg vele a lángost.


B. Tejfölbe is keverhetsz átnyomott fokhagymát, szintén 1-2 órai hűtőben állás után a legfinomabb.

2011. júl. 19. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Az "A" verzió a legfinomabb (én legalább is így szoktam itthon készíteni)

De! Elárulom neked, hogy a piacokon úgy szokták, hogy sima fokhagyma krémhez engednek egy kis vizet és összekavarják.

2011. júl. 20. 06:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 Magyar Vagyok válasza:
öszzepréseled a hagymát és hozzá öntöd tejfölhöz és majonézhez meg mustárhoz és összekavarod.
2011. aug. 10. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Sima zuzott fokhagyma, hozza viz :) nem kell olaj
2019. ápr. 11. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!