1/2 anonim válasza:
1. 3-4 ek olajon/vajon megfuttatunk 2 ek lisztet (csak amig felhabzik, ne barnuljon, beleteszünk legalább 4-5 gerezd nagyon finomra vágott fokhagymát, pár percig még sürjük, utána felöntjük 3-4 dl húslevessel, sózzuk, borsozzuk és kiforraljuk.
2. 1 ek olajon/vajon átsütünk 4-5 gerezd nagyon finomra vágott fokhagymát, 1 dl húslevessel felengedjük, felforraljuk és 2l tejfölbe/fözötejszinbe kevert 1 ek liszttel behabarjuk, füszerezzük, kiforraljuk.
3. 5 dl joghurtba belekeverünk 4-5 gerezd nagyon finomra vágott fokhagymát, sózzuk, hütöben fél órát érleljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!