Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 1 kg. bolti minőségű burgonyáb...

1 kg. bolti minőségű burgonyából pucolás és hibás részek kivágása után kb. hány dkg. marad?

Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha öregkrumpli, akkor kb. 10 dkg. ha marad, ezért azt már étkezésre nem szabad venni.

Újkrumpliból pedig bőven találsz elfogadható áron olyat is, amiből gyakorlatilag semmit nem kell eldobnod. Vásárolj abból.

2012. júl. 10. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha héjában főzöd meg, akkor a legkisebb a veszteség.kb 5-6 deka kilónként az újkrumpliból. persze, már az úgy sem az a kapirgálni való, így lehet bátran héjában főzni, sőt hámozni is.

hámozva több a veszteség, de egy príma hámozóval ez is csökkenthető.

nekem olyan pillangós kétélű van, hogy átlátni a héjon

legyen krumpli, uborka, répa, alma....stb.

szóval érdemes párszáz ft-ot beruházni egy jó konyhai eszközre.

2012. júl. 10. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 10. 13:35

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!