Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért mondják azt, hogy a...

Miért mondják azt, hogy a piskóta sütés nehéz dolog? Mi benne a nehéz?

Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 17:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

megfelelően felverni a habot, nem összetörni bekeverés közben, megfelelő arányok, jó sütési technika és hőmérséklet.

Neked elsőre ment önállóan és tökéletesen?? Nem a legnehezebb de nem is túl könnyű egy kezdőnek

2012. szept. 25. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
nekem sem volt nehezebb, mint bármi mást elkészíteni elsőre. Sőt, az olyan dolgoknál, amiket formázni kell, ezerszer könnyebb.
2012. szept. 25. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem meg a pogácsa a legkönyebb meg a linzer. Azt csak össze kell gyúrni és kiszaggatni. A piskótán sokkal több mindent el lehet rontani
2012. szept. 25. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát pl...meg van aki sütőport is használ hogy feljöjjön a tészta, és úgyse jó.. :D
2012. szept. 25. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
Én már sütöttem egy-két fincsi dolgot, nem vagyok profi, de a piskóta nekem még soha nem sikerült rendesen. Volt, hogy palacsintává lappadt, volt, hogy szalonnás lett... nekem az nem megy. :S
2012. szept. 25. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, tegnap csináltam először piskótát (csokisat) és semmi baj nem volt vele.
2012. szept. 25. 19:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Sütés közben esett össze vagy keverés közben?
2012. szept. 25. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:

mamámnak van egy tökéletes receptje...az csinálja a családom évek óta...én is azt csináltam meg...tökéletesen szép sárga, magas piskóta lett belőle elsőnek is...számomra nem bonyolult...pedig nem vagyok egy hudenagy konyhatündér...

24L

2012. szept. 26. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 brigcsi2 válasza:
Nos a lényege ahogy az előzőekben írták is,hogy a habot nem szabad összetörni mikor beleforgatjuk.A másik nagyon lényeges dolog,csak alulra kell sütőpapír az oldalára ne érjen fel és a szélét vajjal kell kikenni.
2012. szept. 28. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:

+ ne fém hanem fa tűvel nézzük h jó-e, ne verjük túl a habot.....stb

Míg egy pogácsát csak összegyúrsz, kiszaggatod és megsütöd

Akkor meik is a könyebb?

2012. szept. 28. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!