Mi történt a Maggi Zöldfüszeres ételízesítövel?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
"De aki ilyen szuper ötleteket ad,nem tudom,mit szólna,ha holnaptól semmilyen delikát vagy vegeta vagy efféle ételízesítő nem lenne a boltokban.Mondanám neki,hogy kevergessen mindenféle szárított répákat megy hagymaporokat meg lestyánt stb,aztán kicsit félreállna a szája,mert azért ezek a dolgok nem ugyanazok,és lehet,hogy nem is lenne kedve otthon barkácsolni effélét?"
Én irtam az összekeverést, és képzeld el, SOHA nem használok sem vegetát, sem delikátot, meg leveskockát sem.
Egyszerüen fogom a friss - vagy fagyasztott - zölségeket, és azt teszem az ételbe. Sokkal jobb ize van, mint az ilyen-olyan vackokkal készitettek, és még nincs is benne semmiféle vegyszer sem. És nem kell mindenféle szárított répákat megy hagymaporokat meg lestyánt kevergetni, jobb száritás NÉLKÜL, eredetiben használni.
Persze, aki nem tud fözni, meg nem ismer füszereket, annak nem megy, de akkor az illetö a hibás.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Mi mindenbe használtuk szinte... mondjuk zsemlébe pont nem... szerintem túl erös az íze ahhoz.
Viszont húshoz, zöldséghez, pizzához, bármihez lehetett használni.
Azóta viszont kipróbáltuk már ezt a zöldséges ízvarázst és az is egész jó... kicsit erösebb az íze, de szerintem megfelelö helyettesítöje a zöldfüszeresnek :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!