Ki milyen ételre használja a Maggi Húsvarázst?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 14:57
1/9 anonim válasza:
én eddig marhapörköltre használtam, és sült húsnál! Nem jött be egyiknél sem sajnos,nem ízlik!
2/9 anonim válasza:
Én semmilyenre, nem szeretem az ilyen adalékanyagos ízesítőket, ez is nátrium-glutamátot tartalmaz, ami nem ajánlott, inkább zöldségekkel, fűszerekkel ízesítek.
3/9 anonim válasza:
nem használok ilyeneket . inkább friss alapanyagokkal oldom meg az ízesitést..
4/9 anonim válasza:
Én sem használom. szerintem az a varázslat, amit magunk csinálunk. egy darab nyers húsból "varázsütésre" egy finom étel kerül az asztalra:))
5/9 anonim válasza:
Na ja, a nátrium-glutamát idegméreg, egy öntudatos ember nem használ ilyesmit.
6/9 anonim válasza:
Ilyen vacakokat,ételízesítőket soha nem használok. Nem rontom el velük az ételt.
Olcsóbb és jobb is a természetes fűszerekkel való ízesítés,és nem kerül több időmbe sem.
7/9 doboszoli válasza:
Mindenkivel egyetértek.(ha számít valamit)
8/9 anonim válasza:
Számít. :-) Persze valakinek nem tetszett, hogy az ízfokozók ellen vagyunk.
9/9 Chris78 válasza:
Én sem használom ezeket a sz@rokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!