Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért mindenki csirkéből...

Miért mindenki csirkéből csinálja a gyrost?

Figyelt kérdés
Jó rendben finom a csirkehús, de ez a kaja 1000szor jobb sertéssel. Mégis mindenhol mindenki csirkének írja. Próbáltátok már sertéshússal?
2012. szept. 21. 07:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
63%
Én szoktam sertésből meg csirkéből is,mikor mihez van kedvem.Szerintem a husnál jobban számít ,hogy milyen pácot és fűszereket használok. Szerinted 1000* jobb,más szerint meg nem,vagy te unatkozol ,hogy ilyen hülyeségeken akarsz vitatkozni ?:D Ízlés dolga,ennyi. Mellesleg nálunk a sertéscomb meg a csirkemell egy árban van,1200 a kilója mindkettőnek
2012. szept. 21. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!