Miért mindenki csirkéből csinálja a gyrost?
Figyelt kérdés
Jó rendben finom a csirkehús, de ez a kaja 1000szor jobb sertéssel. Mégis mindenhol mindenki csirkének írja. Próbáltátok már sertéshússal?2012. szept. 21. 07:19
2/11 anonim válasza:
A csirkét jobban szeretem.Puhább a húsa, nekem jobban is ízlik.Bár nem próbáltam sertésből.A marha meg szóba sem jöhet, mert olyan kemény, mint a csizmatalp.
3/11 A kérdező kommentje:
Ha jól van megcsinálva akkor sertésből sel lesz kemény. Csak sokkal ízesebb, mert ugye alapból a sertéshúsnak több íze van
2012. szept. 21. 07:41
4/11 anonim válasza:
1. Mert az arabok nem esznek disznóhúst;
2. mert a "csapból is az folyik" hogy egészségtelen a disznóhús /de finom/;
5/11 anonim válasza:
Nem "mindenki" abból csinálja!
Az igazi gyros amúgy is bárány vagy borjú húsból a jó!
6/11 anonim válasza:
Mert ma mindenki csak a csirkemellet ismeri. Mindent abból csinálnak, mert "egészséges", és hasonló ostobaság. Divat, ennyi.
7/11 anonim válasza:
Én disznóból csinálom, a csirkemell nekem túl drága.
Én úgy vagyok vele, mindenki abból csinálni, amiből szereti.
Én pl. a gulyáslevest csinálom csirkéből, mert azt meg azzal szeretem.
8/11 anonim válasza:
Látom kedves kérdező, hogy szövegértésből felmentettek, nem mellékesen a kérdésedre válaszoltam, de úgy tűnik, neked csak a saját véleményed számít! Származásomhoz semmi közöd, de a gyros eredetije arab étel.
9/11 anonim válasza:
sertésböl, pulykából, és borjuból szoktam csinálni . Sajnos a bárány és a birka húst képtelen vagyok megenni. Gyerekkori rossz élmények miatt. Ahány ház annyi izlés . Ha jól van előkészitve a hús akkor annak mindegy ,hogy milyen fajta hús.
10/11 anonim válasza:
Mert olcsóbb.
Ha jól megfigyeled, már nagyon nehéz nem csirkéből készült ételt kapni a kifőzdékben. Néha van 1-2, de azok drágábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!