Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért mindenki csirkéből...

Miért mindenki csirkéből csinálja a gyrost?

Figyelt kérdés
Jó rendben finom a csirkehús, de ez a kaja 1000szor jobb sertéssel. Mégis mindenhol mindenki csirkének írja. Próbáltátok már sertéshússal?
2012. szept. 21. 07:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Igen.
2012. szept. 21. 07:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A csirkét jobban szeretem.Puhább a húsa, nekem jobban is ízlik.Bár nem próbáltam sertésből.A marha meg szóba sem jöhet, mert olyan kemény, mint a csizmatalp.
2012. szept. 21. 07:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:
Ha jól van megcsinálva akkor sertésből sel lesz kemény. Csak sokkal ízesebb, mert ugye alapból a sertéshúsnak több íze van
2012. szept. 21. 07:41
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

1. Mert az arabok nem esznek disznóhúst;

2. mert a "csapból is az folyik" hogy egészségtelen a disznóhús /de finom/;

2012. szept. 21. 07:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem "mindenki" abból csinálja!

Az igazi gyros amúgy is bárány vagy borjú húsból a jó!

2012. szept. 21. 07:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Mert ma mindenki csak a csirkemellet ismeri. Mindent abból csinálnak, mert "egészséges", és hasonló ostobaság. Divat, ennyi.
2012. szept. 21. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én disznóból csinálom, a csirkemell nekem túl drága.


Én úgy vagyok vele, mindenki abból csinálni, amiből szereti.


Én pl. a gulyáslevest csinálom csirkéből, mert azt meg azzal szeretem.

2012. szept. 21. 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
18%
Látom kedves kérdező, hogy szövegértésből felmentettek, nem mellékesen a kérdésedre válaszoltam, de úgy tűnik, neked csak a saját véleményed számít! Származásomhoz semmi közöd, de a gyros eredetije arab étel.
2012. szept. 21. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
sertésböl, pulykából, és borjuból szoktam csinálni . Sajnos a bárány és a birka húst képtelen vagyok megenni. Gyerekkori rossz élmények miatt. Ahány ház annyi izlés . Ha jól van előkészitve a hús akkor annak mindegy ,hogy milyen fajta hús.
2012. szept. 21. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert olcsóbb.

Ha jól megfigyeled, már nagyon nehéz nem csirkéből készült ételt kapni a kifőzdékben. Néha van 1-2, de azok drágábbak.

2012. szept. 21. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!